Edistyminen Luetteloidaan

Luetteloidaan skannaa tallennuslaitteet tietojen keräämiseksi, pikkukuvien tai esikatselujen luomiseksi ja sisällön järjestämiseksi automaattisesti. Luetteloidaan tila, jonka näet sen ollessa käynnissä, viittaa erityisesti edistymiseenEdgeRover™ on tehnyt skannaustiedostoja ja tuottanut pikkukuvat/esikatselu. Sisällön järjestäminen on prosessi, joka tapahtuu sen jälkeen, sisään tausta.

Tila sisältää tiloja, kuten seuraavat:

• Mitään ei ole vielä luetteloitu
  • Luetteloidaan
  • Keskeytetty
  • Luettelointi valmis

Yksittäisten laitteiden luettelointitila näkyy kunkin laitteen alapuolella.

Yksittäiset laitteet saattavat näyttää tiloja, kuten:

• Valmistelu
  • Luetteloidaan X%
  • Luetteloitu
  • Luetteloitu X päivää sitten
  • Luetteloidaan keskeytetty

Luetteloidaan voidaan keskeyttää useista syistä. Esimerkiksi:

• Tätä laitetta ei ole enää kytketty. Yhdistä laite jatkaaksesi luettelointia automaattisesti.
  • Luetteloidaan keskeytetty akun säästämiseksi. Kytke kannettava tietokone virtaan jatkaaksesi.
  • Olet saavuttanut 100% luettelon enimmäiskoosta, joten emme voi lisätä siihen uusia kohteita.
  • Tallennuslaitteellasi ei ole tarpeeksi tilaa uuden sisällön lisäämiseen luetteloon. Voit poistaa ei-toivotut tiedostot tietokoneen vapauttaa tilaa luettelo.

Luetteloidaan saattaa näyttää olevan jumissa, mutta itse asiassa se ei ole. Esimerkiksi:

• Jos sinulla on kymmeniä tuhansia tiedostoja, luettelointi voi kestää useita tunteja.
  • Jos irrotat luetteloitavan ulkoisen laitteen pistorasiasta, luettelointi pysähtyy.
  • Kun vaihdat ohjelmistoon sen jälkeen, kun olet tehnyt jotain muuta tietokoneellasi, se voi kestää muutaman sekunnin ikkuna päivittää ja näyttää nykyisen tilan.
  • Näet luetteloitavien laitteiden määrän päävalikon alareunassa olevasta välilehdestä. Napsauta välilehteä Voit tarkastella kunkin lähteen luetteloinnin etenemistä kohdasta ”Lisää ja hallitse lähteitäsi”.