Ulkoisen aseman lukitseminen ja lukituksen avaaminen

Jotkin ulkoiset WD™ -tallennuslaitteet, kuten WD™ My Passport™ -asemat, sisältävät laitteiston salauksen ja voivat olla salasanoja suojattu. Kaikki alla olevat ominaisuudet ovat käytettävissä vain, kun tällaiset laitteet on kytketty pistorasiaan. Alla olevat ominaisuudet eivät ole saatavana muiden laitteiden kanssa.

Salasanan asettaminen laitteelle, joka on jo kytketty

1. Valitse päävalikosta Lähteet. Sisältönäkymä näyttää lähteesi.
  2. Etsi ulkoinen tallennuslaite, jonka haluat suojata salasanalla.
  3. Napsauta Lähteen alla Ellipsis-kuvaketta.
  4. Valitse Aseta lukitus.
Kirjoita

tietopaneeliin haluamasi salasana, vahvista se ja kirjoita salasanavihje, joka auttaa sinua muistamaan sen.

Kun laitteessa on salasana ja laite on lukittu, a Lukittu -kuvake näkyy. Jos sillä on salasana ja se on tällä hetkellä lukitsematon, an Unlocked -kuvake näkyy.

Vinkki: Asemille ei ole ”Unohtunut salasana” -ominaisuutta, joten varmista, että vihje tulee auttaa sinua muistamaan salasanan.

Jos otat automaattisen Avaa lukitus käyttöön, kun liität tämän laitteen samaan tietokoneeseen, se avautuu automaattisesti ilman syöttää salasanan. Tämä on erittäin kätevää ja varmistaa, että luettelo pidetään ajan tasalla (lukittu laite ei voi luetteloida).

Huomautus, ettäEdgeRover™ voi avata vain automaattisen Avaa lukitus laitteissa, jotka on määritetty EdgeRoverAutomaattinen Avaa lukitus. Jos tämä ominaisuus on määritetty käyttämällä eri ohjelmistoja, EdgeRover ei Avaa lukitus laitetta automaattisesti.

Laitteen lukituksen avaaminen

Voit avata laitteen lukituksen napsauttamalla > Avaa lukitus.

Huomautus, että itse asemaan sisäänrakennettu lukitusohjelmisto saattaa näkyä näytöllä, kun laite on kytketty pistorasiaan. Voit avaa asema käyttämällä kyseistä ohjelmistoa taiEdgeRover™.

Pyydä lukitsemaan tai lukitsemaan laitteen kytkemisen yhteydessä

Kun tuettu laite on kytketty pistorasiaan ja laite ei ole suojattu salasanalla, näyttöön tulee ilmoitus, jossa kysytään, haluatko haluavat lukita laitteen. Napsauta ilmoitusta, joka viedään tietopaneeliin määrittääksesi salasanan. Samoin, kun lukittu laite on kytketty, sinulta kysytään, haluatko avata sen.

Salasana-asetusten

Asemalla, jonka salasana on määritetty, napsauta > Muokkaa salasanaa.

Tiedot-paneelissa on seuraavat vaihtoehdot:

• Poista salasana
  • Vaihda salasana
  • Ota automaattinen Avaa lukitus käyttöön tai poista automaattinen Avaa lukitus käytöstä