Waar wordt deEdgeRover™ catalogus opgeslagen?

De catalogus wordt lokaal en privé opgeslagen (niet in de cloud).

Aan Microsoft Windows® kunnen gebruikers met een pc met meerdere interne volumes en schijven tijdens de installatie kiezen welke ze voor de catalogus willen gebruiken.

EdgeRoverbeheert automatisch de grootte van de catalogus. Er zijn besturingselementen waarmee gebruikers de standaardmaximumgrootte van de catalogus kunnen overschrijven.