Een video- of audiobestand afspelen

In de weergave Single Item kun je video's en muziekbestanden afspelen.

De content moet beschikbaar zijn om deze te kunnen afspelen. Als het zich bevindt op een apparaat dat momenteel niet beschikbaar is (bijvoorbeeld op een USB-flashstation in een lade), ziet u de preview maar kunt u deze pas afspelen als de bron is aangesloten.

Het video- of audiobestand is mogelijk beschikbaar, maar wordt niet ondersteund door deEdgeRover™ software. In dit geval kunt u de functie Openen gebruiken om het bestand in de standaardspeler op uw computer te openen, zodat u het daar kunt afspelen.