Spille av en video- eller lydfil

I Single Element visningenkan du spille av videoer og musikkfiler.

Innholdet må være tilgjengelig for å kunne spille det. Hvis den befinner seg på en enhet som for øyeblikket ikke er tilgjengelig (f.eks. på en USB flash-enhet i en skuff), vil du se forhåndsvisningen, men vil ikke kunne spille den av før kilden er tilkoblet.

Video- eller lydfilen kan være tilgjengelig, men støttes ikke av EdgeRover™ programvaren. I dette tilfellet kan du bruke Åpne-funksjonen til å åpne filen i standardspilleren på datamaskinen, slik at du kan spille den der.