Én visning av ditt digitale innhold

EdgeRover™ gir ett sted å bla gjennom og søke i det digitale innholdet ditt. Du kan bruke den til kataloger bilder, videoer, lyd, kontordokumenter og mer på tvers av lagringsenhetene og skytjenestene1. Når det er alle katalogisert, kan du søke og bla gjennom innholdet ditt for å vise forhåndsvisninger av høy kvalitet av filene dine fra en, sentralisert plassering, selv om kilden til de opprinnelige filene ikke er tilkoblet.

1. For kompatibilitetsinformasjon, besøk Støttede produkter.