< UKK

Kuinka kauan luettelointi kestää?

Sisällön luettelointiin kuluva aika riippuu monista tekijöistä - luetteloitavien tiedostojen määrästä, koosta ja tyypeistä sekä tietokoneen ja tallennuslaitteiden nopeudesta. Ei ole epätavallista, että luettelointi kestää useita tunteja tai jopa päiviä, jos teratavua tietoja luetteloidaan.

Lisäksi, jos kannettava tietokone toimii akkuvirralla ja akun varaustaso laskee alle 30%,EdgeRover™ lopettaa luetteloinnin akun säilyttämiseksi.

EdgeRover™on Turbo-tila (saatavana vain koneissa, joissa on 4 tai useampia ytimiä ja yli 4 Gt RAM), joka käyttää järjestelmäresursseja mahdollisimman laajasti, luetteloida jopa neljä kertaa normaalia nopeammin.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä ajasta, joka kuluu 100 tiedoston luetteloimiseen keskimääräisessä määritystietokoneessa, jossa Turbo-tila on pois päältä.

• 100 binääritiedostoa, kuten ohjelmiston asentajat - 1.5 sekuntia
  • 100 JPG-kuvaa - 35—220 sekuntia (suuremmat tiedostot kestävät kauemmin)
  • 100 HEIC kuvaa - 125 sekunnista 270 sekuntiin
  • 100 MOV- ja MP4-elokuvatiedostoja - 30 sekuntia
  • 100 PDF-tiedostoa - 15 - 40 sekuntia (suuremmat tiedostot kestävät kauemmin)
  • 100 PPTX-, XLSX- ja DOCX-tiedostoja - 40 sekuntia

Näiden esimerkkien tarkoituksena on havainnollistaa, kuinka luettelon aika riippuu tiedostotyypeistä ja koosta. Tietokoneesi luettelointinopeus voi olla hyvin erilainen.