Hoe lang duurt het catalogiseren?

De tijd die nodig is om je content te catalogiseren, is afhankelijk van veel factoren: het aantal, de grootte en het type bestanden dat wordt gecatalogiseerd, en de snelheid van je computer en opslagapparaten. Het is niet ongebruikelijk dat het catalogiseren vele uren of zelfs dagen in beslag neemt als er terabytes aan gegevens worden gecatalogiseerd.

Als een laptop op batterijvoeding werkt en het batterijniveau daalt tot minder dan 30%,EdgeRover™ wordt bovendien gestopt met catalogiseren om de batterij te sparen.

EdgeRover™beschikt over een turbomodus (alleen beschikbaar op machines met 4 of meer cores en meer dan 4 GB RAM) die zoveel mogelijk gebruikmaakt van de beschikbare middelen van het systeem om tot vier keer sneller te catalogiseren dan normaal.

Hier zijn enkele voorbeelden van de tijd die nodig is om 100 bestanden te catalogiseren op een computer met gemiddelde specificaties waarop de turbomodus is uitgeschakeld.

• 100 binaire bestanden, zoals software-installatieprogramma's - 1,5 seconden
  • 100 JPG-afbeeldingen - 35 tot 220 seconden (grotere bestanden duren langer)
  • 100 HEIC-beelden - 125 seconden tot 270 seconden
  • 100 MOV- en MP4-filmbestanden - 30 seconden
  • 100 PDF-bestanden - 15 tot 40 seconden (grotere bestanden duren langer)
  • 100 PPTX-, XLSX- en DOCX-bestanden - 40 seconden

Deze voorbeelden zijn bedoeld om te illustreren hoe de tijd die nodig is om te catalogiseren afhankelijk is van het type bestand en de grootte. De catalogisatiesnelheid op uw computer kan heel anders zijn.