< OSS

Hvor lang tid tager katalogisering?

Den tid det tager at katalogisere dit indhold afhænger af mange faktorer - antallet, størrelsen og typer af filer, der katalogiseres, samt hastigheden på din computer og lagerenheder. Det er ikke usædvanligt, at katalogisering tager mange timer eller endda dage at gennemføre, hvis terabyte data katalogiseres.

Hertil kommer, at hvis en bærbar computer kører på batteristrøm og batteriniveauet falder til mindre end 30%,EdgeRover™ vil stoppe katalogisering for at bevare batteriet.

EdgeRover™har en Turbo-tilstand (kun tilgængelig på maskiner med 4 eller flere kerner og mere end 4 GB RAM), der bruger systemressourcer i videst muligt omfang til at katalogisere op til fire gange hurtigere end normalt.

Her er nogle eksempler på den tid, det tager at katalogisere 100 filer på en gennemsnitlig specifikationscomputer med Turbo-tilstand slået fra.

• 100 binære filer, såsom softwareinstallatører - 1,5 sekunder
  • 100 JPG-billeder - 35 til 220 sekunder (større filer tager længere tid)
  • 100 HEIC billeder - 125 sekunder til 270 sekunder
  • 100 MOV og MP4 filmfiler - 30 sekunder
  • 100 PDF-filer - 15 til 40 sekunder (større filer tager længere tid)
  • 100 PPTX, XLSX og DOCX filer - 40 sekunder

Disse eksempler er beregnet til at illustrere, hvordan den tid, det tager at katalogisere, afhænger af filtyper og størrelser. Katalogiseringshastigheden på din computer kan være meget anderledes.