Waarom kan ik bepaalde video's en audiocontent wel en andere niet afspelen?

EdgeRover™catalogiseert uw inhoud en extraheert „previews”. Het kan zijn dat je een voorbeeld van een video ziet, maar deze niet kunt afspelen. Er kunnen ook audiobestanden zijn die je niet kunt afspelenEdgeRover.

Er zijn twee scenario's:

1. De inhoud moet beschikbaar zijn om deze af te spelen. Als het apparaat zich op een apparaat bevindt dat momenteel niet is aangesloten (bijvoorbeeld op een USB-stick in een lade), ziet u de voorbeeldweergave, maar kunt u het pas afspelen als u de drive aansluit.
  2. Het video- of audiobestand is mogelijk beschikbaar, maar wordt niet ondersteund in de software. In dat geval moet u de functie „Openen” gebruiken om deze in een andere toepassing af te spelen.